Oldal frissítése

CoocaZoo HangDang 15.6" Fekete

5 2 értékelés

CoocaZoo HangDang 15.6" Fekete

A modern CoocaZoo táska a HangDang sorozatból minden bizonnyal egy praktikus társ lesz mind az iskolában, mind a szabadidős tevékenységek során. Rengeteg hely van az A4-es iratok, a személyes tárgyak és egy 15.6" notebook számra is, amely tökéletesen beleillik az erre a célra kivitelezett, párnázott zsebbe. A praktikus vállpánt is büszkélkedhet kipárnázott résszel, amely az egész táskát még biztonságosabbá és stabilabbá teszi. 

Legfőbb jellemzők

  • Stílusos táska iskolába és szórakozáshoz
  • Párnázott laptop zseb 15.6"-os képernyőátmérővel
  • Fényvisszaverő elemek a jó láthatóság érdekében
  • Kiváló minőségű és tartós PVC-mentes poliészter anyagból készült
  • Űrtartalma: 19 l
  • Tömege: 670 g

Praktikusság és kényelem egyben

A belső tér, amelynek növelhető az űrtartalma, jól áttekinthető és rendezett. A már említett laptop zseb mellett található még benne egy fő cipzáros zseb, egy zseb iratrendezővel, írószertartóval, kulcstartóval és még sok mással. A táska oldalán található egy oldalsó hálós zseb az ital számára, a tetején pedig egy fogantyú a könnyebb szállításra való tekintettel. A táska márkás YKK cipzárokkal és fényvisszaverő elemekkel van ellátva a jobb láthatóság érdekében. Bezárni lehajtható füllel és kettő csattal lehet.

 

Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek

Használat

Használat Iskolába

Felszerelés

Hevederek Vállpánt

Méret és súly

Hosszúság/mélység 44 cm
Szélesség 30 cm
Magasság 10 cm
Súly 670 g
Kód:  HRAif0863
Termékszám:  4047443284709
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05